Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özel, 'diyalog' çağrısı yapmıştı! Murat Yetkin: Erdoğan partide tasfiye operasyonuna hazırlanıyor

Gazeteci Murat Yetkin, CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bayramlaşmak için arayacağını ve diyalog gerekliliğine vurgu yapacağı yönündeki açıklamaların ardından konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özel, 'diyalog' çağrısı yapmıştı! Murat Yetkin: Erdoğan partide tasfiye operasyonuna hazırlanıyor

Gazeteci Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajındaki ifadelerine ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le gerçekleştirdiği görüşmeye dikkat çekti. 

BAYRAM SONRASI AKP'DE TASFİYE İDDİASI

Yetkin, “Özel’in diyalog çağrısını kıymetli bulan Erdoğan diğer yandan Bayram sonrası AK Parti’de tasfiye operasyonuna hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın, “Biz 22 yılda girdiği 17 seçimin hepsinde sandıktan birinci çıkmış bir partiyiz” diyen Erdoğan, “Seçim sonuçları elbette ayrı ve kapsamlı bir değerlendirmenin konusudur. Biz de her parti gibi seçimlerin muhasebesini yapıyoruz, yapacağız. Asla kolaya kaçmadan, milletin sandıkta verdiği mesajları tüm boyutlarıyla okuyor, en ince detayına kadar analiz ediyoruz. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz Merkez Yürütme Kurulu toplantısında bunun ilk adımını attık. İnşallah halkayı sürekli genişleterek istişarelerimize devam edeceğiz” sözlerini hatırlatan Yetkin değelerlendirmesini şöyle sürdürdü:

"HAYATA GEÇİRİLDİĞİNDE ANLAM KAZANACAKTIR"

“Konumuza dönersek, Özel’in diyalog çağrısı bir inisiyatif alma ve gündem belirleme çabası olarak önemlidir. Erdoğan’ın Özel’in çağrısını kıymetli bulması önemlidir ancak hayata geçirildiğinde anlam ve kıymet kazanacaktır” 


Haber Kaynağı : 12punto

Murat Yetkin Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart Yerel Seçimleri