Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Haldun Dormen'e tören izni çıkmadı

Dün gece 26'ncısı gerçekleştirilen 'Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri' sahiplerini buldu. Ev sahibi olan Haldun Dormen'e ise törene katılma izni çıkmadı. Usta oyuncu, aynı zamanda fikir babası da olduğu ödül törenine ilk kez katılamadı.

Haldun Dormen'e tören izni çıkmadı

Bu yıl 26'ıncı kez düzenlenen 'Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde yılın en başarılı tiyatrocularına ödülleri törenle sahiplerine takdim edildi.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ödül töreninde sunuculuğu Özge Borak ile Mert Fırat üstlendi.

Haldun Dormen'in sanat danışmanı olduğu Afife Tiyatro Ödülleri'nde ödül kazananlar, büyük bir mutluluk yaşarken lâyık görüldükleri ödülleri, kariyerlerinin sıçrama tahtası edasında havaya kaldırdı.

'Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde ödül kazananlar ve onları alkışlamak için salonda olanlar, büyük bir mutluluk yaşarken törenin ev sahibi ve organizasyonun sanat danışmanı olan Haldun Dormen, bir hayli üzüntülü saatler geçirdi.

Bunun nedeni de doktorunun 96 yaşındaki Haldun Dormen'e törene katılması için izin vermemesi...

DOKTORU 'TÖRENE KATILAMAZSIN' DEDİ

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Hasta olan Dormen, çok istese, ilaç takviyesi alsa da doktorundan izin alamadı. Doktorunun; "Üzgünüm ama törene kesinlikle katılamazsın. Değil, törene katılmak evde ayakta bile olamazsın. Aksi takdirde sorumluluğu kabul etmiyorum. Kurban Bayramı'na kadar evinden dışarı çıkmamalısın" dediği Dormen, çaresizce 'Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri' töreninde yer alamadı.

Haldun Dormen, aynı zamanda fikir babası da olduğu ödül törenine ilk kez katılamadı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Afife Tiyatro Ödülleri Haldun Dormen Haliç Kongre Merkezi