Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

'Haydi Tut Elimi' filminin özel gösterimi gerçekleşti

26 Ocak’ta sinemalarda seyirci ile buluşmaya hazırlanan BKM yapımı üç jenarasyonu buluşturan 'Haydi Tut Elimi' filminin oyuncu kadrosu, filmin özel gösterimi için Soho House İstanbul’da buluştu.

'Haydi Tut Elimi' filminin özel gösterimi gerçekleşti

İstanbul'da gerçekleşen özel gösterime filmin çocuk oyuncuları Nil Özdemir, Ali Kerem Çömez, Zeynep Erdoğan ve Çınar Karçkay'ın yanı sıra usta oyuncular Işıl Yücesoy, Erhan Yazıcıoğlu, Coşkun Demir, Ezo Sunal, İzzet Öz ve Doğan Akdoğan katıldı.

26 OCAK'TA VİZYONA GİRİYOR

Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un üstlendiği, senaryosunu Uğur Güvercin, Cihan Deniz, Pelin Serin, Onur Ümit ve Ali Ateş’in kaleme aldığı macera konulu film, 26 Ocak'ta vizyona girecek.

HAYDİ TUT ELİMİ FİLM KONUSU

Dans tutkunu iki genç yetenek Duygu ve Kaan, yurtdışındaki dans okulunda eğitim alabilmek için seçmelere katılacaktır. Seçmelere katılmanın yoluysa “bir şarkının hikâyesini” bulmaktan geçer.

Duygu ve Kaan, en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak “malum şarkının hikayesi” için müthiş bir maceraya çıkar. Kimi zaman hüzün, kimi zaman da kahkaha dolu anlar yaşayacak olan gençlerimiz, macera dolu bu yolculukta; aile bağları ve arkadaşlık ilişkilerine ayna tutacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Haydi Tut Elimi Işıl Yücesoy Erhan Yazıcıoğlu