Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Pera Müzesi, Rezonans’ı sanatseverlerle buluşturacak

Pera Müzesi, Tam Yerinden: İstanbul’a Panoramik Bakışın Tarihi sergisi kapsamında çoksesli müziğin temsilcilerinden Rezonans’ı konuk ediyor. Konserde, İstanbul’la bağ kuran farklı yüzyıllardan bestecilerin eserleri Rezonans korosu tarafından seslendirilecek.

Pera Müzesi, Rezonans’ı sanatseverlerle buluşturacak

Suna ve İnan Kıraç Vakfı’nın iki kurumu Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nün, panoramik resim ve fotoğraflar üzerinden, İstanbul’un temsil tarihini yeni perspektiflerle değerlendirmeyi amaçlayan Tam Yerinden: İstanbul’a Panoramik Bakışın Tarihi sergisi, sanatseverleri çoksesli bir müzikal deneyime davet ediyor.

'Şehr-i İstanbul' temasıyla kentin kültürel ve sanatsal tarihine müzikal bir pencereden yaklaşan Rezonans, sergi kapsamında vereceği konserde, İstanbul’da yüzyıllardır yankılanan Kyrie Eleison dualarını, “Bu İstanbul şehri paha biçilmezdir” diyen Nedim şiirlerini ve günümüzün önemli bestecilerinden Hasan Uçarsu ve Volkan Akkoç’un eserlerini sahneye taşıyor.

“Bu İstanbul Şehri Paha Biçilmezdir” başlıklı koro konseri, 17 Mart Pazar 17.00’de müzenin ikinci katında, Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar sergisinin bulunduğu salonda gerçekleşecek.


Haber Kaynağı : 12punto

müze Pera Müzesi rezonans

İlgili Haberler