Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Selman Nacar imzalı 'İki Şafak Arasında', Rusya'da izleyicilerle buluştu

Ödüllü yönetmen Selman Nacar'ın 'İki Şafak Arasında' filmi Rusya'da gerçekleşen film festivalinde izleyicilerle buluştu. Festival kapsamında ilerleyen günlerde 'Bizim İçin Şampiyon' ve 'Kelebeğin Rüyası' filmleri de gösterilecek.

Selman Nacar imzalı 'İki Şafak Arasında', Rusya'da izleyicilerle buluştu

Yeni filmi Tereddüt Çizgisi ile 43'üncü İstanbul Film Festivali'nden 'En İyi Yönetmen' ödülüyle dönen Selman Nacar'ın 2021 tarihli 'İki Şafak Arasında' filmi Rusya'ya bağlı Kabardino-Balkarya Cumhuriyeti'nde düzenlenen film festivalinde gösterildi.

Başkent Nalçik'te düzenlenen Kabardino-Balkarya-2024 Uluslararası Film Festivalinde, Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'nin himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün desteği, Moskova Yunus Emre Enstitüsü'nün (YEE) organizasyonu ile gösterilen filmin Rusça altyazılarını da yine enstitü hazırladı.

'ÖDÜL ALMASINDAN MUTLUYUZ'

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, YEE Moskova Koordinatörü Mehmet Ülker, Türkiye yapımı filmlerin Rusya'da büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Rusya'da Türk filmine olan ilgiden, filmlerimizin Rusya'nın değişik şehirlerindeki sinema salonlarında ve festivallerde gösterilmesinden, Türk filmlerinin festivallerde ödül almasından mutluyuz" dedi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da geçen hafta Türk filmlerinin gösterimi kapsamında "İki Şafak Arasında" filmi sinemaseverlerle buluşmuştu.

Ayrıca Moskova'daki Sinema Evi'nde 27 Haziran'da "Bizim İçin Şampiyon", 12 Ağustos'ta da "Kelebeğin Rüyası" filmi izleyicilerle buluşacak. Filmler Rusça altyazıyla gösterilecek. 


Haber Kaynağı : 12punto

Selman Nacar Rusya İki Şafak Arasında