Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Sharon Stone, Bodrum'da Uluslararası İkon Ödülü'nü aldı

Dünyaca ünlü Amerikalı sinema yıldızı Sharon Stone, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen gecede Uluslararası İkon Ödülü'nü kazandı.

Sharon Stone, Bodrum'da Uluslararası İkon Ödülü'nü aldı

Amerikalı sinema yıldızı, yapımcı ve eski manken Sharon Stone, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen ödül töreninde Uluslararası İkon Ödülü’nün sahibi oldu. Bu ödül, ilk kez ABD dışında düzenlenen Altın Küre Töreni kapsamında verildi.

Güvercinlik Koyu’ndaki bir otelde gerçekleştirilen geceye 66 yaşındaki Sharon Stone’un yanı sıra ünlü sanatçılar Gülse Birsel, Özcan Deniz, Sıla Türkoğlu, Taro Emir Tekin, Şevval Sam, Gülseren Buğdayıcıoğlu, Mine Kaplakçıoğlu ve Nesrin Cevadzade gibi sanat ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Gecenin sunuculuğunu Kerem Bürsin ve Büşra Pekin üstlendi.

Ödül töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sharon Stone, Bodrum’a ilk kez geldiğini ve Türkiye’de güzel deneyimler yaşadığını belirtti. İstanbul’da harika yerler gezdiğini ve Güvercinlik Koyu’nda tekneyle keyifli bir gün geçirdiğini ifade etti. Stone, “Hayırseverlik konularında da sesimi destekleyen Altın Küre’nin yıllardır verdiği desteğe minnettarım ve onur duyuyorum” dedi.

Beşiktaş formasıyla verdiği pozlar hakkında konuşan Stone, “Büyük bir futbol hayranıyım. Beşiktaş formasını giymek benim için onurdu. Yeğenim Amerika’da futbol antrenörü. Aile olarak futbolu çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

Unutulmaz performanslarıyla tanınan Stone, ödülün kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Ben Pensilvanya’da çok küçük bir kasabada büyüdüm. O kasaba o kadar küçüktü ki trafik ışığı dahi yoktu, çocuklar traktörlerle okula giderdi. Türkiye gibi uzak ülkelere gitmeyi ve bu ülkenin muazzam güzelliklerini görmeyi hayal edemezdim” dedi.

Stone, ayrıca Altın Küre gibi uluslararası kuruluşların dünya sektörünü tanıma isteğini ve ödülleri farklı yerlerde verme anlamını vurguladı.


Haber Kaynağı : AA

Sharon Stone bodrum