Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
36,7206
Dolar
Arrow
33,5780
İngiliz Sterlini
Arrow
42,9134
Altın
Arrow
2668,0000
BIST
Arrow
9.828

Suç draması: Cennette Ölüm, 100. bölümüyle ekrana geliyor

Televizyon dünyasının uzun soluklu suç draması 'Cennette Ölüm', 13'üncü sezonunda 100. bölümüyle BBC First ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Suç draması: Cennette Ölüm, 100. bölümüyle ekrana geliyor

Red Planet Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği suç draması Cennette Ölüm (Death in Paradise), yeni sezonuyla ekranlara dönüyor.

Bu sezonda da eğlence ve bir o kadar da zorluklarla dolu ada hayatı, çözülmesi gereken bir ton davayı da beraberinde getiriyor.

'PİYANGO KAZANMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM'

İzleyicilerin heyecanlı olaylara tanık olacağı sezon, serinin 100. bölümüyle başlıyor. Yapımın en uzun soluklu başrolü Dedektif Neville Parker’ı canlandıran Ralf Little, "Bu kilometre taşına ulaşmak benim için çok güzel bir duygu. Aslında bütün başarı yapımda emeği geçen ekibimiz ve tabii ki sevgili izleyicilerimizin bir arada çalışmasında yatıyor.

Bu yapımda yer alma fırsatım olduğu için kendimi bir piyango kazanmış gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

'KAN DOLU SAHNELER YOK'

Dizinin en başından beri anne figürüyle izleyicilerin kalbinde yumuşak bir noktaya dokunan Catherine Bordey’i canlandıran Élizabeth Bourgine, 100. bölüme ulaşmış olmaktan oldukça gurur duyduğunu söyledi:

"Benim için Cennette Ölüm çözmeniz gereken bir oyun gibi. Dizide cinayet var ama izleyiciyi ürkütecek şiddet ve kan dolu sahneler yok. Buradaki amaç cinayeti kimin nasıl yaptığını çözebilmek aslında. Bütün bunlar bir de çok huzurlu cennet gibi bir ortamda gerçekleşince izleyiciye keyifli bir seyir zevki sunuluyor"


Haber Kaynağı : 12punto

Cennette Ölüm BBC First