Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/kultur-sanat/video-hayatla-baris-filminin-galasi-gerceklesti-22940

'Hayatla Barış' filminin galası gerçekleşti

Küçük yaşta geçirdiği talihsiz kazadan sonra sağ bacağını kaybeden Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı'nın futbolcusu Barış Telli'nin hikâyesini anlatan 'Hayatla Barış' filminin gala gösterimi yapıldı.

1993'te geçirdiği kazadan sonra sağ bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğu ve Avrupa şampiyonluğuna uzanmasının da yer aldığı hayat hikâyesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin gala gösterimi gerçekleşti.

'HEYECAN YAŞIYORUZ'

Galada konuşan Telli, "Bu yola çıktığımızda yapımcımız Hünkar Doğan'ın, o heyecanı, 'Senin hayatın artık sinema olmalı, beyazperdeye aktarılmalı ve herkese bunu izletmek lazım' dediğinde, o inancını bana yaşatmıştı. Şimdi ise bu heyecanı aslında hep birlikte yaşıyoruz. Beni oynayan Taner'im canım ağabeyim, gerçekten yıllarca takip edip, onu izlerken, kişiliğini, yapısını, karakterini kendime benzetiyordum" ifadelerini kullandı.

'ÇOK UĞRAŞTIK'

Filmde Barış Telli'yi canlandıran oyuncu Taner Ölmez ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Bugün burada olmak gerçekten bizim için bir hayaldi. Çok önce başladık filmin masa başı çalışmalarına. Biz ilmek ilmek dokuduk, gerçekten çok uğraştık, çok ter döktük. O yüzden bugün burada olmamız benim için hakikaten bir hayal. Çok mutlu ve inanılmaz heyecanlıyım. Ben filmi izlediğimde gurur duydum hem çalıştığım arkadaşlarımla hem yönetmenimle hem yapımcımla. Umarım bu değeri hak ediyordur ve siz de beğenirsiniz" dedi.

'Hayatla Barış' filminin oyuncu kadrosunda Taner Ölmez ile Bülent İnal'ın yanı sıra; Nazan Kesal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Caner Erzincan ile Koray Yeltekin'in kaleme aldığı film, 23 Şubat'ta vizyona girecek.

HAYATLA BARIŞ FİLM KONUSU NEDİR?

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan dolayı hayalleri yok olan, ama mücadele etmekten bir an bile vazgeçmeyen paralimpik sporcu Barış Telli, kendi alanında eşsiz bir futbol oynayarak zirveye oturuyor.

Film, Barış'ın hayat hikayesini konu alıyor.

Haber Kaynağı : 12punto