Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Audi Q7 makyajlandı, lüksün zirvesini yaşatmaya devam edecek

Alman otomobil devi Audi, en lüks SUV'u olan Q7'yi makyajladı. Yenilenen ön tasarımı, daha teknolojik iç mekanıyla ve güçlü motor seçenekleriyle Q7, lüksün zirvesini yaşatmayı sürdürecek.

Audi Q7 makyajlandı, lüksün zirvesini yaşatmaya devam edecek

Audi, Q7 modeline önemli değişiklikler yaptığı güncellenmiş versiyonunu tanıttı. Yenilenen tasarımı ve teknik iyileştirmeleriyle, bu otomobil Avrupa pazarında yakın bir zamanda yerini alacak.

Audi, 2024 model Q7'yi tanıttı. Büyük SUV modeli, makyajlı dış tasarımı ve teknik geliştirmeleriyle Audi hayranlarını etkilemeye devam edecek gibi görünüyor.

2024 Audi Q7, yeni bir neslin başlangıcı olmasa da önemli dış tasarım değişiklikleriyle dikkat çekiyor. Ön ızgara tasarımı tamamen yenilendi ve artık bal peteği şeklinde. Bu değişim, alt havalandırma sistemini de etkiledi. Far tasarımı ise önceki modellere benzer ancak lazer destekli ve kişiselleştirilebilir HD Matrix teknolojisiyle donatıldı.

Aracın arka kısmında da tasarım değişiklikleri var, ancak ön kısma kıyasla daha az belirgin. En dikkat çeken yenilik, arka aydınlatmaların iç kısımlarındaki görünümde yaşanan değişiklik. Çift egzoz çıkışları ise daha iri bir görünüm kazandı.

İç tasarım büyük ölçüde önceki modele benziyor. Tam dijital gösterge ekranı ve orta konsoldaki iki dokunmatik ekran, lüks bir atmosfer sunuyor. Yazılım tarafında bazı değişiklikler var; Audi artık üçüncü taraf yazılımların bilgi-eğlence ekranına entegre edilmesine izin veriyor.

Motor seçeneklerinde büyük bir değişiklik yok. Tüketiciler, çeşitli motor seçenekleri arasından tercih yapabilecekler. 3.0 litrelik dizel motor, 228 veya 282 beygir gücü sunan versiyonlarla kullanılabilir. Ayrıca, 335 beygir gücündeki V6 motor veya 500 beygir gücündeki 4.0 litrelik V8 motor seçenekleri de mevcut.

Yakın bir zamanda Avrupa pazarına sunulacak olan aracın başlangıç fiyatı 79.300 euro olarak belirlendi. Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz bilinmemekle birlikte, en uygun Q7 modelinin fiyatının 7.6 milyon TL olduğunu belirtmek gerek.


Haber Kaynağı : 12punto

otomobil SUV Audi