Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nissan Juke makyajlandı: İkonik sarı renk geri dönüyor!

Nissan, Juke'un makyajlı versiyonunu tanıttı. Yeni Juke, hem tasarım hem de donanımsal tarafta yeniliklerle geliyor.

Nissan Juke makyajlandı: İkonik sarı renk geri dönüyor!

Nissan, makyajlanmış yeni Juke'un tanıtımını gerçekleştirdi. Japon otomobil üreticisi, Türkiye'de sıkça karşılaştığımız SUV modeli Juke'un yenilenmiş versiyonunu piyasaya sürdü. Yenilikler, hem tasarım hem de donanım açısından dikkat çekiyor.

Makyajlı 2024 Nissan Juke, dış tasarımında kullanıcıların özlemle beklediği ikonik sarı rengini geri getirerek ilk nesilden tanıdığımız unsurları yeniden hayata geçiriyor. İç mekanda da önemli değişiklikler mevcut.

Yeni Juke'ta üç silindirli 1.0 litrelik DIG-T turboşarjlı benzinli motor kullanılıyor. Bu kompakt ve hafif versiyon, 117 PS güç ve 200 Nm tork üretirken 6 vitesli manuel veya 7 vitesli çift kavramalı şanzıman seçenekleri sunuyor. Ayrıca hibrit versiyonu da bulunmakta. Bu versiyon, 94 beygir gücü ve 148 Nm tork üreten bir içten yanmalı motora sahipken, elektrikli motor 36 kW güç ve 205 Nm tork sağlıyor.

Makyajlı Nissan Juke, "N-Sport" adı verilen yeni bir donanım seçeneğiyle sunulacak. Bu donanım, aracın iç ve dış tasarımında öne çıkan özellikleri taşıyacak ve sevilen sarı renge de ev sahipliği yapacak. Ancak, Nissan, bu rengin biraz daha soluk ve modern bir ton olduğunu belirtiyor. Siyah tavan da gövde rengine uyum sağlayacak.

İç mekanda ise yenilenmiş orta konsol, gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi dikkat çekiyor. Bilgi-eğlence ekranı 12,3 inç boyutunda ve biraz daha sürücüye doğru çevrilmiş. Gösterge ekranı da aynı boyutta ve 1920x720 piksel çözünürlüğe sahip. Kablosuz Apple Car Play ve Android Auto gibi özellikler de mevcut.

Nissan, yeni Juke'un Sunderland'deki fabrikasında üretileceğini ve bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ancak aracın fiyatı henüz belirlenmedi.


Haber Kaynağı : 12punto

nissan SUV