Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yeni Audi A3' tanıtıldı! Ufak dokunuşlar yapıldı

Audi, 2025 model A3'ü Avrupa pazarı için tanıttı. Yeni model, bazı tasarım ve teknolojik değişikliklere sahip olsa da, köklü bir değişimden bahsetmek pek mümkün değil.

Yeni Audi A3' tanıtıldı! Ufak dokunuşlar yapıldı

Avrupa'da tanıtılan 2025 model Audi A3, bazı ufak değişikliklerle karşımıza çıkıyor. Ancak araçta beklenen fark edilir değişikliklerin olmaması, bazı hayranları hayal kırıklığına uğratabilir.

Yeni modelde bazı tasarım ve teknolojik değişiklikler görülüyor. Ancak, aracın yenilenme sürecinde köklü değişiklikler yerine daha dikkatli gözlerle ayırt edilebilecek kadar farklılık mevcut.

En belirgin değişikliklerden biri, ızgaranın artık çerçevesiz olması. Bu yeni tasarım, ızgaranın daha geniş ve düz gözükmesini sağlıyor. Ayrıca, yeni Audi logosu ön ucu süslüyor ve daha düz bir görüntüye sahip. Aracın tamponu ve yan hava girişleri de yenilenmiş durumda.

Farlar, ilk bakışta önceki modele benzer gözükse de aslında kişiselleştirilebilir özellikte. Bu sayede aynı üretim bandından çıkan araçların farları farklılık gösterebiliyor. Arka tarafta ise yeni bir tampon ve revize edilmiş alt etek dikkat çekiyor.

İç tasarımda da değişiklikler mevcut. Özellikle, Porschevari düğmelerin yerini alan ve daha iri bir vites kolu öne çıkıyor. Hava girişleri, yeni kokpitin genişliğini vurgulamak için tasarlanmış. Ayrıca, dekoratif kumaş ve 30 renkli ambiyans ışığı da yenilikler arasında. Ön kapıda kullanılan arkadan aydınlatma da göze çarpıyor. Aracın yeni bir Sonos 3D ses sistemiyle donatıldığı biliniyor.

Amerikan versiyonu henüz belirsizliğini korurken, Avrupa versiyonunda iki farklı motor seçeneği bulunuyor: 1.5 litrelik turboşarjlı dört silindirli hafif hibrit ve dizel motor. Plug-in Hibrit seçeneğinin ise daha sonra geleceği ifade ediliyor. Amerikan versiyonunda ise 2.0 litrelik bir motorun kullanılması bekleniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Audi