Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı mesajlarını verdi

CHP'nin yeni dönem Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'nın Yunusemre ilçesinde oyunu kullandı CHP lideri CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını takip edecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı mesajlarını verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'nın Yunusemre ilçesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda oyunu kullandı. Özel seçim sonuçlarını ise Ankara'da CHP Genel Merkezi'nde takip edilecek.

Özel'in okula gelişi sırasında bazı yurttaşların ilgisiyle karşılaştı. Özgür Özel oy vereceği 1174 nolu sandıkta sıraya giren yurttaşların öncelik tanıma talebini de reddedetti.

Genel Başkan Özel'in oy kullandığu Yunusemre ilçesinde 12 aday kıyasıya yarışacak.

Özgür Özel daha sonrasında burada basın mensuplarına açıklama yaptı.

"BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOKTUR"

Özel şunları kaydetti:

"Bu demokrasi şölenine katkı veren herkese teşekkür ediyoruz. Türkiye'deki başta muhtar adayları olmak üzere hangi partiden olursa olsun yönetim adına iddia koyan ve seçmenden oy isteyen herkese başarılar diliyoruz. 

Geçtiğimiz süreçte elbette siyasi tartışmalar oldu şikayet ettiğimiz haksızlıklar oldu. Ancak çok büyük kazalar, aksilikler olmadan bugüne geldik. Yüksek Seçim Kurulu'nu takip ediyoruz. Şu ana kadar Türkiye'de seçimin sorunsuz ilerlediği söyleniyor. 

Ben siyasi partimize mensup herkese ve sözüme değer veren herkese zaman zaman seçimlerde tansiyon yükselebilir istenmeyen olaylara gebe birtakım durumlar ortaya çıkabilir. Herkese bugün sakinliğini korumusını seçimin huzur ve itidal içinde son bulmasını temenni ediyorum. 

Sandıklar açıldıktan itibaren sonuçlar ilan edilene kadar özellikle kazanma sevinciyle, kutlamalarla ilgili tüm vatandaşlarımızı en önce silahlardan uzak durmaya davet ediyorum. Böylesi günlerde en olmadık sevin gösterisinde kullanılan bir kurşun bir hayatın kaybedilmesine sebebiyet verebiliyor. Silahlardan uzak durulmasını tavsiye ediyorum. 

Partimize mensup veya bize oy verip sonuçlardan memnun olacak kişiler elbette sevinç gösterileri olacaktır. Taşkınlıktan uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yoktur." 


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Özgür Özel