Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'de 'değişim' rüzgarı sert esecek: ‘Erdoğan en az 5 ismi görevden alacak’ iddiası!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, en az 5 genel başkan yardımcısını görevden alacağı öne sürüldü. Öte yandan değişimin yalnızca partimi yönetimi ile sınırlı kalmayacağı Kabine ve Saray yönetiminde de değişiklikler olabileceği kaydedildi.

AKP'de 'değişim' rüzgarı sert esecek: ‘Erdoğan en az 5 ismi görevden alacak’ iddiası!

31 Mart Yerel Seçimleri’nden mağlubiyetle ayrılan ve 22 yıl sonra Türkiye genelinde ikinci parti konumuna gerileyen AKP’de ‘değişim’ rüzgarının nasıl eseceği merakla bekleniyor.

Kulislerde, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye köklü bir değişiklikle gitmek için düğmeye bastığı iddia edildi.

ERDOĞAN 'FORMAT' ATACAK

İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre, Erdoğan’ın parti yönetimi ve bürokraside ‘format’ atacağı öne sürüldü.

EN AZ 5 GENEL BAŞKAN DEĞİŞECEK

Bu kapsamda, parti kaynakları genel merkezde en az 5 genel başkan yardımcısının görevden alınacağı, yerine atanacak isimlerle kongre sürecinin yürütüleceği ifade etti.

KABİNE VE SARAY'DA DA DEĞİŞİM

Öte yandan değişimin parti yönetimi ile sınırlı kalmayacağı Kabine ve Saray bürokrasisinde de değişiklikler olabileceği ifade edildi. Cumhurbaşkanlığı politika kurulları ile başdanışmanların sayısının düşürüleceği, politika kurullarının yapısında da değişiklikler olacağı belirtildi.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP 31 Mart Yerel Seçimleri bürokrasi Recep Tayyip Erdoğan Saray