Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

AKP'den emekli maaşı açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan AKP MYK sona erdi. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

AKP'den emekli maaşı açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan MYK'nin ardından AKP Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, emekli aylıklarına zam için çalışmaların sürdüğünün kaydetti. 

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in konuşmasından satır başları şöyle:

SOL PARTİLERİN YÜKSELİŞİ 

"Sol partilerin yükseldiği yerler var ama alttan alta maalesef Avrupa'da aşırı sağın yükseldiğini görüyoruz. Avrupa demokrasilerinin geleceği açısından önemli bir konu.

MERİH'E VERİLEN CEZA KABUL EDİLEMEZ 

Milli takımımızdaki 'bizim çocukları' tebrik ediyoruz. Merih'e verilen ceza kabul edilemez. Bu cezanın kararından önce belli mahfillerde yayınlanması burada siyasi gölge olduğunu gösterdi. Söz söylenmesi gereken Avrupalı siyasetçiler. Merih'i hedef alırken PKK'ya sessiz kalıyorlar. Bu tip durumlarda aşırı ırkçılık arayan seçim sonuçlarına ve toplumundaki gelişmelere baksın.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR 

Çelik'e bir gazeteci tarafından "En düşük emekli aylığının 10 bin TL’den 12 bin TL’ye yükseltilmesiyle ilgili bazı çalışmaların olduğu bugün kulislere yansıdı. Böyle bir çalışma var mı? Varsa ne aşamadadır ve temmuz ayı maaşlarına yetişir mi?" soruları yöneltildi. 

Ömer Çelik, "Konu üzerinde çalışılıyor. Şu zamana yetişir mi diyorsunuz. Çalışma devam ediyor. Herhangi bir karar verilmiş değil. Bir karar verilmediği için şu sonuç çıktı diyemeyiz" yanıtını verdi.



Haber Kaynağı : 12punto

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MYK Ömer Çelik emekli maaşı Merih Demiral