Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

AKP'li eski Belediye Başkanı Süper Kupa Finali'ndeki rezalete arka çıktı

AKP'li eski Sapanca Belediye Başkanı ve SUBÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Yılmazer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Süper Kupa Finali'ndeki rezalete arka çıktı.

AKP'li eski Belediye Başkanı Süper Kupa Finali'ndeki rezalete arka çıktı

Suudi Arabistan’da Galatasaray ve Fenerbahçe maçının ardından tepkiler dinmiyor.

REZİLLİĞE ARKA ÇIKTI

AKP'li eski Sapanca Belediye Başkanı ve SUBÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Yılmazer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atatürk’ü Hitlere, Mussolini ve Mao’ya benzetti.

Yılmaz paylaşımında, aynı durumun başka ülkelerin liderleri için de yanlış olacağını savunmaya çalışırken Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler'den İtalya'nın 1945'te idam edilen faşist diktatörü Benito Mussolini'ye, EOKA'nın kurucusu Nikos Sampson'dan İsrail'in kurucusu Theodor Herzl'e kadar "örnek"lere yer verdi.

"HİTLER" ÖRNEĞİ

Yılmazer şu ifadeleri kullandı:

"Soru şu: Yarın bir gün Fatih Terim'li Panathinaikos Türkiye'de oynayacağı bir maça 'Yaşasın Büyük Yunanistan' sloganları ve *Venizelos resimleri ile çıkarsa ne diyeceksiniz? 'Buyurun Yapın' mı? Alman takımın Hitler ile, İsrail takımının Thedor Herzl ile, İtalyan takımının Mussolini ile, İngiliz takımının Churchill ile, Bolivya takımının Che ile, Rus takımının Stalin ile, Çin takımım Mao ile, Suudi takımının Lawrence ile, Irak takımının Barzani ile, Rum takımının Nikos Sampson ile çıkmasına izin verecekmisiniz? Spora siyaset sokulduğu nerede görülmüş?"


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Atatürk Fenerbahçe Galatasaray Suudi Arabistan