Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum Cübbeli Ahmet ile bağlantılı Vuslat Platformu'nun programına katıldı

AKP'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü ile bağlantılı Uluslararası Vuslat Platformu'nun programına katıldı.

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum Cübbeli Ahmet ile bağlantılı Vuslat Platformu'nun programına katıldı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı AKP'li Murat Kurum, 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'yle bağlantılı Uluslararası Vuslat Platformu'nun "Ufuktaki Yeni Türkiye İstanbul Buluşmaları" programına katıldı.

İSTANBUL'UN 'GERÇEK KİMLİĞİ' 

Derneğin, 'İstanbul'daki tahribatı durduracağını' savunan Kurum, "Bugün burada bulunan sizlerin, Uluslararası Vuslat Platformu'nun entelektüel birikimiyle, irfanıyla, derin tecrübeleriyle bu şehirdeki tahribatı durduracak, İstanbul'umuzu gerçek kimliğine yeniden kavuşturacağız" ifadelerini kullandı

DERNEK- CÜBBELİ İLİŞKİSİ 

Kurum'un ziyaret ettiği Vuslat Derneği Cübbeli'yle bağlantılı olduğu biliniyor. Derneğin 2016'da Cübbeli'nin kanalı Lalegül TV'ye sponsorluk anlaşmaları ve reklam anlaşmaları yaptığı ortaya çıkmış ve  derneğe o günün parasıyla aylık 40 bin lira aktarılmıştı. 

Dernek, bazı zamanlarda Cübbeli'nin 'sohbet'lerini de duyurmuştu. Vuslat Derneği'nin Facebook hesabından yapılan paylaşımlarda da bu görülüyor.

AKP DÖNEMİNDE TARİKAT VE CEMAATLERE PARA AKIŞI

BİrGün'de yer alan habere göre; AKP döneminde İBB kasasından İskenderpaşa Cemaati’ne ait Afiyet Hastanesi ile Menzil Cemaati’nin Emsey Hastanesi’ne yaklaşık 3 milyon TL ödendiği ortaya çıkmıştı. İBB, Cübbeli’nin damadına da 14 milyon ödemişti.

AKP döneminde İBB’nin kasasından İskenderpaşa Cemaatine 2,81 milyon lira, Menzil Cemaati’ne 82 bin lira, Cübbeli’nin şirketine ise 14,37 milyon lira para girmişti.

PROGRAMA AKP'Lİ ADAYLAR DA KATILDI

Programa, AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Uluslararası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci, Cumhur İttifakı'nın Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı da katıldı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Mahmut Ünlü Cübbeli Ahmet Murat Kurum