Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'dan 'Kanal İstanbul' yorumu

İBB adayı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesine ilişkin, "İstanbul halkı neyi istiyorsa, bu beklentileri karşılayacak projeler yapacağız. Öncelik sıralaması olacak" ifadelerini kullandı.

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'dan 'Kanal İstanbul' yorumu

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Beşiktaş'ta esnafı ziyaret etti. İstanbul ile ilgili çalışmalarını perşembe günü saat 11.00'de kamuoyuyla paylaşacağını duyuran Kurum 'mahalle millet bahçeleri' vaadinde bulundu, toplu ulaşıma indirim yapılacağını dile getirdi. 

"İSTANBULLULAR KENDİLERİNİ ENDİŞE İÇERİSİNDE HİSSETMEYECEK"

25 Ocak itibarıyla tanıtımlarını başlatacaklarını söyleyen Kurum "Birçok mega projemiz olacak. Birçok burada İstanbullunun sorunlarını ortadan kaldıracak irade olacak. İstanbullular kendilerini endişe içerisinde hissetmeyecek. Risksiz, endişesiz, problemsiz ve eşsiz bir İstanbul'u bu projelerin her safhasında görecekler" dedi.  

"ÖNCELİK SIRALAMASI OLACAK"

"Mega projelerden biri de Kanal İstanbul mu?" sorusuna Kurum, şu cevabı verdi:

"İstanbul'un gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde olmayacak dedik. Bunu ifade ettik. İstanbul halkı neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa biz de hep onların isteği ve dilekleri doğrultusunda çalışacağız ve bu beklentileri karşılayacak projeler yapacağız. Öncelik sıralaması olacak"


Haber Kaynağı : 12punto

AKP İBB Kanal İstanbul Murat Kurum