Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ali Yerlikaya ile görüşen CHP'li Murat Bakan’dan ilk açıklama! Süleyman Soylu sorusuna dikkat çeken yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan’ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmesi sona erdi. Zirvenin ardından açıklama yapan Bakan, görüşmenin içeriğiyle ilgili sorulan soruya “Paylaşmayı doğru bulmuyorum” yanıtını verdi.

Ali Yerlikaya ile görüşen CHP'li Murat Bakan’dan ilk açıklama! Süleyman Soylu sorusuna dikkat çeken yanıt

Siyaset gündeminde gözler AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP lideri Özgür Özel’e gerçekleştireceği iade-i ziyarete çevrilirken bugün Ankara’da kritik bir zirve daha yaşandı.

CHP’nin İçişleri Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığı’ndaki görüşmenin ardından CHP’li Murat Bakan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SOYLU SORUSUNA YANIT: İSMİNİ ANMAK İSTEMİYORUM

Ali Yerlikaya’ya teşekkür eden Murat Bakan, önceki bakan Süleyman Soylu’yla yaşadığı polemiklerle ilgili gelen soruya şu yanıtı verdi:

“Yeni bir dönemdeyiz. İstişare edebileceğimiz ülkenin sorunlarını birlikte çözebiliyor olmamız lazım. Geçmiş yanlıştı. İktidarla muhalefetin kesiştiği noktalar ülkenin sorunlarıdır. 

Önceki bakanın ismini anmak istemiyorum hiç. Biz o dönemde buralarda siyasi parti genel başkanları İçişleri Bakanlığı önüne kavga etmeye geliyordu. Doğru bir şey değil bu. İki ülke savaşır, savaşan ülkeler bile diplomasiyi sürdürür. Bir ülkede iktidarla muhalefet arasında iletişim kanalının olmasından daha doğal bir şey yok. Ama yeri geldiğinde en çetin mücadeleyi verirsiniz."

"ŞU AN PAYLAŞMAYI DOĞRU BULMUYORUM"

Murat Bakan, "Ayhan Bora Kaplan dosyasından sonra Emniyette yaşananlara ilişkin görüşme oldu mu?" sorusuna ise "İçeriği şu an paylaşmam doğru değil. Görüşmenin madde madde içeriğini birlikte bir planlama yapmadığımız için şu an paylaşmayı doğru bulmuyorum." yanıtını verdi.

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya Murat Bakan Süleyman Soylu