Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP lideri Özel'den 'normalleşme' mesajı: 'Bu süreç bitmez'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Normalleşme açıklamalarına ilişkin konuşan Özel, "Normalleşme süreci bitmez. Normalleşme bizim birinci parti olma sorumluluğuyla ortaya koyduğumuz özgüvenli ve inandığımız bir süreç" dedi.

CHP lideri Özel'den 'normalleşme' mesajı: 'Bu süreç bitmez'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. 

'Normalleşme' ve 'yumuşama' konusuna değinen Özel, "Normalleşme süreci bitmez. Normalleşme bizim birinci parti olma sorumluluğuyla ortaya koyduğumuz özgüvenli ve inandığımız bir süreç. Normalleşmenin özeti şudur; normal demokrasilerde ne varsa onu talep etmek ve muhalefet olarak üstüne düşeni yapmaktır. Selamlaşmak, konuşmak, müzakere etmek. Normal demokrasilerde olanı talep etmek" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Özel, dün gazetecilere yaptığı açıklamada ise, "Uzun süredir biz normalleşme diyorduk, Sayın Erdoğan yumuşama diyordu. Dünden itibaren bu sürecin terminolojisinde bizim kullandığımız ifadeye döndü ve o da normalleşme demeye başladı. Bu süreçte muhalefette yumuşama kimse beklemesin ama diyalog zemini gerekiyor" demişti.



Haber Kaynağı : 12punto

CHP Genel Başkanı Özgür Özel normalleşme yumuşama dönemi