Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkanı adayı Erdal Beşikçioğlu oldu

Tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, CHP'nin Ankara Etimesgut Belediyesi Başkan adayı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Beşikçioğlu'nun adaylığına ilişkin açıklamada bulundu

CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkanı adayı Erdal Beşikçioğlu oldu

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı oldu.

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK), ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak önerildi. CHP Parti Meclisi (PM) öneriyi kabul ederek adaylığı onayladı.

ÖZEL'DEN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuyla ilgili açıklamasında "Mansur Bey’le bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey’in bayağı hoşuna gitmişti. Hala hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut’la ilgili başka bir şey olabilir. Mansur Bey’in gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970'te doğdu. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Mezun olduğu yıl 1993'te Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda ise Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev yaptı. Hayat Var, Eve Giden Yol, Barda gibi ünlü filmlerde rol aldı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ankara CHP Erdal Beşikçioğlu Özgür Özel Parti Meclisi Etimesgut