Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ekrem İmamoğlu sanayicilerle buluştu: 'Kreş Kanal İstanbul’u yener'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sanayi Odası’nda Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’na katıldı. İmamoğlu toplantıda, “Ülkemizde hükümetler olabilir, yerel yönetimler olabilir, kişiler gelip geçicidir, kurumlar kalıcıdır. Hele hele devletimiz bakidir, ebedidir, ezeli olduğu kadar ebedidir. Geçici olan her unsurun dönemlerinde sanki kalıcıymış gibi yarattığı atmosfere de aldanmamak lazım” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu sanayicilerle buluştu: 'Kreş Kanal İstanbul’u yener'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) “Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı”na katıldı.

İSO’nun Beyoğlu’nda bulunan merkez binasında yaklaşık 300 sanayici ve iş insanının katılımıyla gerçekleştirilen, “İstanbul’un Gelecek Vizyonunda Sanayimizin Yeri, Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı toplantıda, Ekrem İmamoğlu ve İSO Başkanı Erdal Bahçıvan konuşma yaptı. İmamoğlu, konuşmasında “Geçici olan her unsurun, dönemlerinde sanki kalıcıymış gibi yarattığı atmosfere de aldanmamak lazım” dedi.

KANAL İSTANBUL'U ENGELLEYEMEZSEK... 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘İstanbul’a ihanet’ olarak nitelendirdiği “Kanal İstanbul” gibi projeleri engelleyemedikleri taktirde, tarihte “kötü anılacak” yöneticiler olarak hatırlanacakları uyarısında bulundu. İmamoğlu, bu kapsamda şehrin 1/100.000’lik bir plana sahip olmasının önemine ise dikkat çekti.

İmamoğlu hükümetlerin ve yerel yönetimlerin geçici olduğunu, ebedi olanın ise devlet olduğunu şu sözlerle belirtti:

“Ülkemizde hükümetler olabilir, yerel yönetimler olabilir, kişiler gelip geçicidir, kurumlar kalıcıdır. Hele hele devletimiz bakidir, ebedidir. Ezeli olduğu kadar ebedidir. O bakımdan ülkemiz, bayrağımız, devletimiz, milletimiz gibi kutsal kavramlar üzerinizden baktığımızda, geçici olan her unsurun, dönemlerinde sanki kalıcıymış gibi yarattığı atmosfere de aldanmamak lazım.”

 


Haber Kaynağı : 12punto

İSO İBB Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul