Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan’dan değişim ve Cumhur İttifakı mesajı! 'Birilerinin yönlendirmesine göre...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim sonuçlarının değerlendirildiği istişare toplantısında "Bir değişim yapacaksak, bu değişim bizim belirlediğimiz şartlarda ve takvimde olacak. Birilerinin yönlendirmesine göre hareket etmeyeceğiz" dediği öğrenildi. Toplantıda, Cumhur İttifakı'nda hiçbir sorun olmadığını söyleyen Erdoğan, "Sayın Bahçeli ile görüşmede de bunu bir kez daha teyit ettik" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’dan değişim ve Cumhur İttifakı mesajı! 'Birilerinin yönlendirmesine göre...'

31 Mart Yerel Seçimleri'nden mağlubiyetle ayrılan AKP'de 'değişim' rüzgarının nasıl eseceği merakla bekleniyor.

İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin istişare toplantısında kamuoyunda gündeme gelen değişim tartışmalarını değerlendirdi.

Erdoğan'ın seçim sonuçlarının değerlendirildiği istişare toplantısında  "Bu dava ve partimizin geleceği, ben dâhil hepimizin geleceğinden daha önemlidir. Hiçbirimiz kendi geleceğimizi partinin geleceğinin önünde tutamayız. Milletin beklentileri neyse ona göre hareket edeceğiz" dediği öğrenildi.

"BİZİM BELİRLEDİĞİMİZ TAKVİMDE OLACAK"

"Şu anda, seçim sonuçlarına ilişkin birçok tartışma yapılıyor" diyen Erdoğan, şunları söyledi:

"Değişim beklentileri de var. Ama bir değişim yapacaksak, bu değişim bizim belirlediğimiz şartlarda ve takvimde olacak. Birilerinin yönlendirmesine göre hareket etmeyeceğiz. Bu tartışmalar yapılırken, tefrikaya düşmeyeceğiz. Aramıza fitne ve fesat sokmayacağız. Hepimiz bu davanın mensuplarıyız. Medya üzerinden konuşup, birbirinizi suçlar nitelikte davranmayın."

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Seçim sonuçları, bir anlamda, biriken problemlerin gün yüzüne çıkmasıdır. Bu problemleri çözmek için teşhisi doğru yapmalıyız. ‘Teşhis, tedavinin yarısıdır’ ilkesi ile hareket edeceğiz. Tespitlerimizi de buna göre yapacağız. Hassas ve titiz davranacağız."

'CUMHUR İTTİFAKI' AÇIKLAMASI

Erdoğan, "Cumhur İttifakı içinde sıkıntı var” söylentilerine değinerek, "Son günlerde sanki Cumhur İttifakı içinde bir problem varmış gibi algı oluşturuluyor. Cumhur İttifakı’nda hiçbir sorun yok. Sayın Bahçeli ile görüşmede de bunu bir kez daha teyit ettik" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Cumhur İttifakı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim Devlet Bahçeli