Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'ın başdanışmanı Oktay Saral, Ekrem İmamoğlu'na hakaretler savurdu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Sözcü TV’de moderatöre tepki gösteren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakaret etti. Saral, “Kibir abidesi cüce, kıt beyinli” ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın başdanışmanı Oktay Saral, Ekrem İmamoğlu'na hakaretler savurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Sözcü TV’de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu, iktidarın kentsel dönüşüm politikasını eleştirdi.

İmamoğlu, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a yönelik eleştirilerde bulununca, moderatör Senem Toluay Ilgaz, Bulut’un programa bağlanmak istediğini belirtti.

Ilgaz, "Şimdi bir yayıncı notunu düşmem lazım. Bu özel yayınlarda formatımız buna müsait değildi. TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut yayına katılmak istedi. Fakat bu yayında değil ama Sözcü TV'nin kapısı ona her zaman açık” diye konuştu.

İMAMOĞLU’NDAN MODERATÖRE TEPKİ

İmamoğlu, Ilgaz’ın bu anonsuna, "Senem hanım kusura bakmayın. TOKİ Başkanı sizin için neyi ifade ediyor bilmiyorum ama, bir gün isterse KİPTAŞ Genel Müdürüyle oturur konuşur. İkidir tekrar ediyorsunuz. Yarın bir gün İstanbul Belediye Başkanı ya da İstanbul Belediye Başkan Adayı'yla konuşacak kişi o değildir. Sizin üzerinizden prim yapmaya gayret ediyor. İşine baksın. Yarın bir yerde cevabını verir. İşini görsün, işine baksın. Bence yanlış bir anons yaptınız onu da söyleyeyim” sözleriyle tepki gösterdi.

SARAL'DAN İMAMOĞLU'NA HAKARET

İmamoğlu’nun bu sözlerine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, hakaretle karşılık verdi.

Saral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu’na “Sen,TOKİ Başkanının ne muhatabı olabilirsin ne de tırnağı...Kibir abidesi cüce,kıt beyinli,Trabzon'un yüz karası müptezel!” şeklinde hakaretler savurdu.



Haber Kaynağı : 12punto

Oktay Saral Ekrem İmamoğlu hakaret