Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'ın gündeminde neden Kılıçdaroğlu var? 'CHP içindeki fay hatlarına...'

Gazeteci Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik söylediği sözlere ilişkin bir yazı kaleme aldı. Yetkin, "31 Mart seçimine giden yolda CHP içindeki fay hatlarına daha fazla yük bindirme amaçlıdır" dedi.

Erdoğan'ın gündeminde neden Kılıçdaroğlu var? 'CHP içindeki fay hatlarına...'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarını tanıttığı toplantıda dikkat çeken bir konuşma yaptı.

"BAY KEMAL'İ YALNIZLIĞA İTİP..."

Erdoğan konuşmasında şunları söylemişti:

“Bay Kemal’i günah keçisi ilan edip, yalnızlığa itip, CHP’nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu parti ile bölücü örgütün güdümündeki partiyi DEM’lemek oldu” 

"31 MART SEÇİMİNE GİDEN YOLDA..."

Yetkin Erdoğan'ın sözlerini değerlendirdiği yazısında şunları söyledi:

“CHP’de iç çekişme bitmiyor ama kavganın tarafları sonra bir şekilde birlikte durmayı da biliyor. Başka mahallelerde anarşi gibi görünüyor ama bizim mahallelerde buna iç demokrasi de demiyor. Örneğin Özel’in geçenlerde düzenlediği dış politika toplantısını parti yetkililerinin yanı sıra, iki yanına Çetin ve Karayalçın’ı da alarak yaptı. Sağlık durumu el verdiğince Altan Öymen de davet ediliyor hem siyasi hem Çankaya’daki gibi sosyal toplantılara.

Erdoğan’ın konuyu açmasıysa depreşen Bay Kemal aşkı nedeniyle değildir. 31 Mart seçimine giden yolda CHP içindeki fay hatlarına daha fazla yük bindirme amaçlıdır. Özel de Kılıçdaroğlu da İmamoğlu da bunun farkında olsalar gerek, değil mi?

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde aldığı maaşları en çok hak eden kişiler arasında Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un bulunduğunu da kabul etmemiz lazım” 


Haber Kaynağı : 12punto

Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Murat Yetkin