Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eski İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu, BBP Genel Başkan Yardımcısı oldu

Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, BBP'ye geçerek Mustafa Destici'nin yardımcısı oldu. Destici, "Tabiri caizse Türker kardeşimiz yuvasına döndü" açıklamasını yaptı.

Eski İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu, BBP Genel Başkan Yardımcısı oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu’nun partisinin Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na atandığını ilan etti.

Destici, partisinin genel merkez binasında düzenlediği Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu.

'HİÇ KOPMADIK, YUVASINA DÖNDÜ'

BBP Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanan Türker Yörükçüoğlu’nun rozet takdimini gerçekleştiren Destici, "Kendisi Nizamı Alem Ocakları'nda birlikte görev yaptığımız üniversite teşkilatlarımızın başında bulunmuş eğitimin başında bulunmuş bir arkadaşımız, kardeşimiz.

Aynı zamanda Şehit Muhsin Başkanımıza siyasi danışmanlık yapmış bir kardeşimiz. Ve ben onu aşağı yukarı çeyrek asırdan fazla bir süredir tanıyorum. Biz kendisinden bugüne kadar hiçbir şekilde kopmadık. Tabiri caizse Türker kardeşimiz yuvasına döndü. İnşallah Büyük Birlik Partisi olarak bu halkayı genişleteceğiz" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

BBP Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Türker Yörükçüoğlu