Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İyi Parti 6 adayını daha açıkladı. İBB Adayı Buğra Kavuncu muhalefete yüklendi

İyi Parti İstanbul Bağcılar, Beylikdüzü, Başakşehir, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sultangazi ilçeleri belediye başkan adaylarını açıklandı.

İyi Parti 6 adayını daha açıkladı. İBB Adayı Buğra Kavuncu muhalefete yüklendi

Ercan KÜÇÜK - 12punto.com.tr

Yerel seçime giderken partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda 6 ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı. Toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Buğra Kavuncu, hem iktidar hem de ana muhalafet kanadından kendilerine saldırıldığını söyledi.

Seçimlere ‘hür ve müstakil’ girme kararı alan İyi Parti’de başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında 6 ilçenin belediye başkan adayları açıklandı. Açıklanan adaylar şu şekilde:

Bağcılar: Eyüp Ali Özdemir

Başakşehir: Tevfik Atakan Şakar

Beylikdüzü: Erol Karapınar

Sancaktepe: Cemal Doğan

Sultanbeyli: Fatih Karakaş

Sultangazi: Hüseyin Ündeş

Adayların ilanından sonra İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu konuşma yaptı. İsim vermeden CHP’ye yüklenen Kavuncu, “ufacık eleştiri yaptıklarında zamanında iktidar nasıl yüklendiyse bugün de muhalif parti ve parti yetkilileri aynı şekilde ağır bir saldırı gösteriyor. Malum partinin trolleri çok şiddetli bir şekilde eleştirilerde bulunuyorlar.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullandığı ‘Taraf olmayan bitaraf olur’ sözünü hatırlatan Kavuncu, bu ifadeyi artık ana muhalefet partisi olan CHP’nin kendilerine karşı kullandığını belirtti.

Yaptıkları eleştirilerde bahsettikleri İstanbul’un sorunlarının çoğunun iktidar kaynaklı olduğunu vurgulayan Kavuncu, 2 partili sistem istendiğini, buna karşı durduklarını da ekledi.

Kavuncu açıklamasında “Ucube Cumhurbaşkanlığı sistemini istemeyenler 2 kutuplu partili yapı mantığıyla hareket ediyorlar” dedi.


Haber Kaynağı : Ercan Küçük

belediye başkan adayları Buğra Kavuncu muhalefet İYİ Parti İstanbul İyi Parti başkan adayları