Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MHP'li isimlerin Özgür Özel açıklamalarına CHP Gençlik Kolları'ndan rest

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhur İttifakı hakkındaki açıklamaları ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yaptığı ittifak çağrısı ardından pek çok MHP'li isim sosyal medya hesabından Özgür Özel'i hedef alan sert açıklamalar yapmıştı. CHP Gençlik Kolları, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla MHP'li isimlerin bu açıklamalarına rest çekti ve 'Hodri meydan' ifadeleri kullanıldı.

MHP'li isimlerin Özgür Özel açıklamalarına CHP Gençlik Kolları'ndan rest

CHP Genel Başkanı Özel, yaptığı açıklamada, "Semih Yalçın ile İzzet Ulvi Yönter arasında bir fark yok. Normalleşmeden en çok onlar korkuyor.

Çünkü normalleşen Türkiye'de kimse başkentin göbeğinde Ülkü Ocakları Başkanı'nın cenazesini sahipsiz bırakmaz. Onlarla aynı seviyeye inersek, çıkarsak vurgun yeriz.

Onları o seviyede bırakalım. Samimi ülkücüler de o iki isimden yaka silkiyorlar, partiye yük olduğunu söylüyorlar zaten" ifadelerini kullandı.

MHP'li Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter, Özel'in sözlerine sosyal medya hesabından tehdit ve hakaretlerle dolu karşılık verdi.

Yalçın, Özgür Özel'e tehditler savurarak, "Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz" dedi.

Yönter ise, Özgür Özel'e hakaret dolu sözlerle cevap verdi. Yönter, "Laf söyledi bal kabağı, koy tabağa ye sabaha...Bizim korkumuz olmaz, korkan senin gibi olsun!" ifadelerini kullandı.

CHP GENÇLİK KOLLARI'NDAN 'HODRİ MEYDAN' PAYLAŞIMI GELDİ

CHP Gençlik Kolları, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda Özel'e tehdit ve hakaretlerde bulunan MHP'li iki isme 'hodri meydan' ifadeleriyle tepki gösterdi.

CHP Gençlik Kolları'nın X hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

'Kendini kurt zanneden çakallara

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğunda oturan Genel Başkanımız Özgür Özel, Türkiye’nin 1. partisinin genel başkanı ve milyonların iradesidir.

Kanlı ellerinizle bastığınız klavye tuşlarının verdiği komik özgüvene hodri meydan!'


Haber Kaynağı : 12punto

CHP CHP Gençlik Kolları CHP Genel Başkanı İzzet Ulvi Yönter Semih Yalçın Ülkü Ocakları

İlgili Haberler