Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Kurum, Erdoğan ve Bahçeli'ye dair "Çok önemli bir hikaye" anlattı

AKP'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Erdoğan ve Devlet Bahçeli arasında geçen bir diyalogu anlattı.

Murat Kurum, Erdoğan ve Bahçeli'ye dair

Özellikle son zamanlarda yurttaşın karşısına çıktığı mitinglerde yaptığı gaflarla gündeme gelen AKP'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, bir canlı yayına katıldı.

Programın moderatörlerinin sorularını yanıtlayan Kurum, yerel seçimler öncesi konuşulan ittifaklara dair yorumlarda bulundu.

Cumhur ittifakının bir bütün olarak ilerlemeye devam ettiğini ve ittifak içinde herhangi bir sorun yaşanmadığını söyleyen Kurum, işleyişle ilgili bir de hikaye anlattı.

Sözlerine "Çok önemli bir hikaye anlatayım" diyerek giren Murat Kurum şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız, Türkiye Yüzyılı'nda seçiliyor. Seçimden sonraki süreçte, Devlet Bey ve diğer ortaklarla da görüşme yapıyor... Belki bunu anlatmam doğru değil ama anlatayım. 

Devlet Bey'e "Sizin de bu noktada bir talebiniz var mı?" diye sorduğunda Devlet Bey son derece nezaketli bir şekilde, "Efendim bu millet sizi seçti dolayısıyla sizin yönetmeniz gerekir. Bunun dışında bir talebimiz asla söz konusu olamaz diyor.

İşte böyle çok derin ve anlamlı bir ifadesi var."


Haber Kaynağı : 12punto

aday AKP canlı yayın Cumhur İttifakı Görüşme ittifak Murat Kurum yerel seçim Türkiye