Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Şükrü Genç, Özgür Özel'le görüştüğünü söyledi, saat verdi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyince bir açıklama yapmış ve bu kararın CHP yönetimi tarafından gözden geçirilmesini istemişti. Genç, sosyal medyadan yaptığı son açıklamayla "Sesimiz duyuldu" notunu düştü.

Şükrü Genç, Özgür Özel'le görüştüğünü söyledi, saat verdi

CHP'de krizlerle dolu aday belirleme süreci geride kalırken, aday gösterilmeyen bazı isimler CHP yönetimine isyan etti. 

O isimlerin başında gelen mevcut Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, partisine 18 Şubat'a kadar süre vererek "kararı gözden geçirin" mesajı yollamıştı. Daha önceki açıklamasında bağımsız aday olabileceği sinyalini veren Genç yeni bir paylaşım yaparak 20 Şubat'ı işaret etti.

Şükrü Genç, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Sarıyer’de aday belirleme süreci ile ilgili yapılan yanlışlığa karşı partime süreci yeniden değerlendirmeleri için çağrıda bulunmuştum. “Sarıyer’e yazık oluyor, kaybediyoruz” diyerek endişelerimi belirtmiştim.

Bu açıklamalarımı Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Sarıyer’i düşündüğüm için yaptım.

Sesimiz duyuldu! Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in aramasıyla yaptığımız görüşme sonrasında 20 Şubat saat 12.00’ye kadar konunun üzerinde çalışma ve bekleme kararı aldık. 

Bizim derdimiz koltuk değil, halkımız. Yarın tam 12.00’de Sarıyer Belediyesi Ana Binası önünde bu görüşmenin sonucunu açıklayacağımı ve halkımın onayı olmadan da hiçbir şeyi kabul etmeyeceğimi ısrarla tekrarlıyorum. Her şey Sarıyer için!"


Haber Kaynağı : 12punto

aday Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel Sarıyer Şükrü Genç Sosyal Medya