Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-chpden-video-erdogan-darbeci-zalim-katil-dedigi-sisiye-14-subat-sevgililer-gununde-kavusur-21817

CHP'den video: "Erdoğan, 'darbeci, zalim, katil' dediği Sisi’ye 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kavuşur

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da ilçe seçim koordinasyon ofisinin açılışına katıldı. Burada yerel seçime dair açıklamalarda bulunan Özel aynı zamanda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Sisi'yle olan görüşmesine göndermede bulundu. Aynı akşam CHP'nin sosyal medya hesabından ziyarete dair bir video paylaşıldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti.

Erdoğan'ın 11 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan'ın kısa bir süre öncesine kadar "darbesi, zalim ve katil" sıfatlarıyla seslendiği Sisi ile yaptığı bu görüşme muhalefet partileri tarafından eleştirildi.

CHP Genel Başkanı Özel, Ankara'da katılıdğı bir açılışta 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen bu görüşmeye dikkat çekerken gerçekleşen bu ziyareti "Bugün 14 Şubat, bugün Sevgililer Günü. Bugün birbirini seven herkese, eşlere, sevgililere günleri kutlu olsun. Herkes sevdiğine koşturuyor, Tayyip Bey de bugün Mısır’a gitmiş, Mısır’da Sisi’ye koşturmuş. Sevgililer Günü’nü orada kutluyor" sözleriyle eleştirdi.

CHP'DEN ERDOĞAN'IN SİSİ ZİYARETİYLE İLGİLİ VİDEO

Özel'in yaptığı bu açıklamaların ardından CHP'nin 'CHP İletişim' adlı sosyal medya hesabından “Dağ dağa kavuşmaz, Erdoğan, "darbeci, zalim, katil" dediği Sisi’ye 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kavuşur.” notunun düşüldüğü bir video paylaşıldı.

Videoda Erdoğan'ın Sisi'yle ilgili yaptığı açıklamalardan bir derleme yer alıyor.

Haber Kaynağı : 12punto