Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-erdogan-yine-chpye-yuklendi-teror-orgutunun-uzantisiyla-isbirlikleri-ruhen-bir-ortakliga-donustu-12695

Erdoğan yine CHP'ye yüklendi. "Terör örgütünün uzantısıyla işbirlikleri ruhen bir ortaklığa dönüştü"

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada "CHP'nin terör örgütünün uzantısıyla yaptığı iş birliği artık çıkar ilişkisini geçerek ruhen bir ortaklığa dönüştü" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde söz aldı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. 24 saat içinde verilen 12 şehit hakkında da konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada CHP'yi hedef aldı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin terör örgütünün uzantılarının yanında konumlandığını söyledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Atatürk’ün partisiyiz diyen CHP utanmadan sıkılmadan bölücü örgüt uzantılarının yanında konumlanıyor. İçine düştüğü sefalet karşısında milletten çıkıp özür dilemek yerine bir de sağa sola saldırarak suçlarını bastırmaya çalışıyorlar. 

Terörü adıyla sanıyla kınayamamanın adı hassasiyet değil korkaklıktır. 

Daha düne kadar ağızlarını doldura doldura Hamas’a terör örgütü iftirası atanların bugün bölücü terör örgütü PKK’nın adını zikretmemeleri için kırk dereden su getirmeleri sadece korkaklığın teslimiyetin değil, kurnazlığın da daniskasıdır. 

Biz sizin kapkara sicilinizi televizyon ekranlarına PYD'nin avukatlığı yapmanızdan çok iyi biliyoruz. CHP'nin terör örgütünün uzantısıyla yaptığı iş birliği artık çıkar ilişkisini geçerek ruhen bir ortaklığa dönüştü."

Haber Kaynağı : İHA