Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Yandaş yazardan çarpıcı Özel ve İmamoğlu iddiası! 'Kazansa da kaybetse de...'

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun arasına 'kara kedi' girdiğini öne sürdü.

Yandaş yazardan çarpıcı Özel ve İmamoğlu iddiası! 'Kazansa da kaybetse de...'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi.

Söz konusu iddiayı ortaya atan, iktidara yakın gazeteci Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "İmamoğlu seçimi kazansa da kaybetse de 1 Nisan’dan sonra Özgür Özel için tehlike çanları çalıyor" ifadelerini kullandı.

Selvi, "İmamoğlu ile Özgür Özel arasına kara kedi girdi" başlıklı yazısında, ikilinin bir yemekta aralarında geçenleri şöyle özetledi;

"Yanlarında İmamoğlu’nun en güvendiği isimlerden Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek var. İmamoğlu, İstanbul’da ilçe belediye başkan adaylıklarının belirlenmesine kimseyi karıştırmayacağını Özgür Özel’in yüzüne karşı söylüyor. Bazı illerde belediye başkan adaylıklarının belirlenmesinde Veli Ağbaba ve Ali Mahir Başarır’dan kaynaklı sıkıntılar olduğunu anlatıyor. “İstanbul’u ben belirleyeceğim. Geri kalanı Gökhan sana anlatır. Şimdi benim gitmem gerekiyor” diyor ve kalkıp gidiyor. Özgür Özel de İstanbul’da ilçe belediye başkan adaylarının ilan edildiği tanıtım toplantısına katılmıyor."

Selvi, yerel seçimlerin ardından da CHP'yi çalkantılı bir sürecin beklediğini öne sürdü ve bugünkü yazısına şunları ekledi:

"Seçimi kaybederse CHP genel başkanı olmak için harekete geçecek. Seçimi kazandığı takdirde İmamoğlu’nun olağanüstü kurultayı toplayıp Özgür Özel’i devirmek için düğmeye basacağı söyleniyor. Özgür Özel’e güvenmediği için onun yerine Gökhan Günaydın’ı CHP’nin başına geçirmeyi planladığı konuşuluyor. İmamoğlu seçimi kazansa da kaybetse de 1 Nisan’dan sonra Özgür Özel için tehlike çanları çalıyor."


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Selvi Ekrem İmamoğlu Özgür Özel