Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

17 yaşındaki Endrick tarihe geçti! Brezilya Wembley'de galip

Brezilya Milli Takımı'nın 17 yaşındaki futbolcusu Endrick Felipe Moreira de Sousa, milli takımdaki ilk golünü hazırlık maçında İngiltere'ye attı ve Wembley Stadyumu'nda milli formayla gol atan en genç futbolcu oldu.

17 yaşındaki Endrick tarihe geçti! Brezilya Wembley'de galip

Wembley Stadyumu'nda düzenlenen özel maçta Brezilya, İngiltere'yi  1-0 yenerek galibiyeti elde etti. Bu zaferi getiren golün sahibi ise 17 yaşındaki Endrick oldu, böylelikle tarihe geçti.

NtvSpor'da yer alan habere göre, Brezilya Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki oyuncusu Endrick Felipe Moreira de Sousa, milli formayla ilk golünü İngiltere'ye karşı oynanan hazırlık maçında kaydetti.

Londra'daki Wembley Stadı'nda gerçekleşen bu hazırlık karşılaşmasında, Brezilya rakibini 1-0 mağlup etti. Endrick'in 80. dakikada attığı gol, milli takım formasıyla ilk golünü kaydettiği an oldu. Endrick, Palmeiras takımında forvet olarak görev yapıyor.

Opta verilerine göre, Endrick Wembley Stadyumu'nda milli formayla gol atan en genç futbolcu unvanını elde etti. (17 yaşında 246 gün) Real Madrid, sezon başında Endrick'i Palmeiras'tan 45 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Halen 17 yaşındaki futbolcu, Palmeiras forması altında sezonu sürdürüyor.


Haber Kaynağı : 12punto