Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Güler için Avrupa'dan kapışma! Gidecek mi?

Real Madrid'de istediği süreleri bulamayan milli futbolcu Arda Güler'i kiralamak için Bayer Leverkusen ve Tottenham Hotspur sıraya girdi.

Arda Güler için Avrupa'dan kapışma! Gidecek mi?

 La Liga'da forma giyen milli futbolcu Arda Güler'in, Real Madrid'de istediği süreleri bulamadığı ve bu nedenle Avrupa'nın iki önemli kulübünün onu kiralamak için yarıştığı iddia edildi.

Super Deporte gazetesinin haberine göre, Bayer Leverkusen ve Tottenham, Arda Güler'i kiralamak için girişimlerde bulunuyor.

Haberde, Arda Güler'in Real Madrid'deki durumunun sakatlıklar ve takımdaki diğer oyuncuların form durumları nedeniyle karmaşık olduğu belirtilirken, bu durumun onun istediği süreleri almasını engellediği ifade edildi. Ayrıca, Arda Güler'in Real Madrid'in hücum hattında kendisine yer bulmakta zorlandığı ve bu durumun gelişimini olumsuz etkileyebileceği vurgulandı.

Real Madrid Kulübü'nün, Arda Güler'in potansiyelini geliştirmesi için uygun bir Avrupa kulübüne kiralanması fikrini desteklediği belirtildi. Arda Güler, Real Madrid'e Fenerbahçe'den 20 + 10 milyon Euro karşılığında transfer olmuş ve bu sezon 4 resmi maçta 89 dakika süre aldı.



Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Bayer Leverkusen Real Madrid