Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Güler Mallorca maçı kararında baba-oğul Ancelotti çatışması!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Mallorca deplasmanında Arda Güler'i oynatma konusunda kararsız. Ancelotti'nin oğlu Davide ise Arda'nın ilk 11'de başlaması için babasına baskı yapıyor.

Arda Güler Mallorca maçı kararında baba-oğul Ancelotti çatışması!

Real Madrid’in yoğun fikstürü içinde, teknik direktör Carlos Ancelotti’nin Arda Güler konusundaki kararsızlığı yaşandığı bildirildi.

İspanyol devi, Manchester City ve Barcelona ile oynayacağı önemli maçlar öncesinde Mallorca deplasmanına hazırlanıyor. Teknik ekip içinde yer alan Davide Ancelotti’nin, Arda Güler’in bu maçta oynaması yönünde babası Carlos Ancelotti’ye baskı uyguladığı öne sürüldü.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City ile 3-3 berabere kalan Real Madrid’in sıkı bir maç takvimi olduğu belirtiliyor. LaLiga’da 13 Nisan Cumartesi günü Mallorca’ya deplasmana gidecek olan takım, 17 Nisan Çarşamba günü Manchester City ile İngiltere’de rövanş maçına çıkacak ve 21 Nisan Pazar günü El Clasico’da Barcelona ile karşılaşacak.

NtvSpor'un Defensa Central’dan aktardğına göre, Real Madrid teknik heyetinin yoğun maç temposunda bazı oyuncuları dinlendirmeyi planladığı ifade edildi. Ayrıca, takımda forma şansı arayan ve fiziksel durumu iyileşen Arda Güler’in, Mallorca maçında ilk 11’de yer almasının beklendiği aktarıldi. Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin, Arda’yı ilk 11’de oynatma konusunda tereddütleri olmasına rağmen, ekibindeki oğlu Davide Ancelotti’nin, genç oyuncunun kadroda olması için ısrarcı olduğu iddia ediliyor. Kararın Carlo Ancelotti tarafından verileceği belirtildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Carlo Ancelotti Real Madrid