Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Avrupa devleri Semih Kılıçsoy'un peşinde! Sözleşmesindeki detay Kartal'ı rahatlatıyor

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç santrforu Semih Kılıçsoy, ses getiren performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı. Borussia Dortmund, Arsenal, Aston Villa, Atletico Madrid ve Juventus'un gözlemci ekiplerini görevlendirdiği belirtilen Kılıçsoy, 11 maçta 7 gol ve 1 asistlik katkıyla parlıyor.

Avrupa devleri Semih Kılıçsoy'un peşinde! Sözleşmesindeki detay Kartal'ı rahatlatıyor

Beşiktaş'ın genç santrforu Semih Kılıçsoy, etkileyici performansıyla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekti. 18 yaşındaki yetenekli oyuncu için Borussia Dortmund, Arsenal, Aston Villa, Atletico Madrid ve Juventus'un gözlemci ekiplerini görevlendirdiği belirtiliyor.

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla çıktığı 11 maçta 7 gol ve 1 asistlik katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Genç yıldızın performansı hafta geçtikçe artarken, bu durum Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarına girdi. Almanya, İngiltere, İspanya ve İtalya'dan gelen teklifler, Semih'in potansiyeline olan ilginin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

DORTMUND'UN YAKLAŞIMI CİDDİ

NTV Spor'un haberine göre, özellikle Borussia Dortmund'un Semih Kılıçsoy'a olan ilgisinin ciddi olduğu ifade ediliyor. Sezon başından beri genç yeteneği yakından takip eden Dortmund'un, gelecek maçlarda da temsilcilerini göndererek futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı belirtiliyor.

Ayrıca, Beşiktaş yönetimi yakın zamanda genç futbolcunun sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatmıştı ve serbest kalma maddesi eklememişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Semih Kılıçsoy Beşiktaş Borussia Dortmund