Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aziz Yıldırım’ın yönetiminde olacağı iddia edilen Murat Ülker’den açıklama!

Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olma kararı alan Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alacağı iddia edilen Murat Ülker sessizliğini bozdu.

Aziz Yıldırım’ın yönetiminde olacağı iddia edilen Murat Ülker’den açıklama!

Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizlelere bırakan Fenerbahçe'de gözler sezon sonunda yapılacak seçimli olağan kongreye çevrildi.

Mevcut Başkan Ali Koç'un aday olmaya karar vermesinin ardından Sadettin Saran adaylıktan çekilmişti. Sarı-Lacivertli camiada gözlerin çevrildiği eski başkan Aziz Yıldırım ise, kongrede aday olma kararı aldı.

Adaylığını açıklayan Yıldırım'ın Murat Ülker'le bir görüşme yaptığı ve yönetim listesinde Murat Ülker'in oğlu Yahya Ülker'in yer aldığı öne sürüldü.

AZİZ YILDIRIM'DAN YALANLAMA: DEZENFORMASYON YARATILIYOR

Sosyal medyada ortaya atılan yönetim listelerine ilişkin açıklama yapan Aziz Yıldırım, “Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon yaratılmaktadır” diyerek iddiaları net bir dille yalanladı.

Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim.

Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.”

MURAT ÜLKER: AİLEMİZİ BU TARTIŞMALARA ALET ETMEYİNİZ

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde yer alacağı iddia edilen Murat Ülker de sessizliğini bozdu.

Patronlar Dünyası'ndan Toygun Atilla'ya konuşan Ülker, “Ne kadar ayıp bir şey, hiç bir arkadaşım bana böyle bir teklifte bulunmadı ve bulunamaz. Ayrıca ailemizi de bu kısır tartışmalara alet etmeyiniz.” dedi.

Murat Ülker ayrıca Aziz Yıldırım’ın iddiaları yalanlayan açıklamasından memnuniyet duyduğunu da belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe Murat Ülker

İlgili Haberler