Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0624
Dolar
Arrow
34,1295
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5429
Altın
Arrow
2955,0000
BIST
Arrow
8.793

Beşiktaş yeni transferini İstanbul'a getiriyor

Beşiktaş, kadrosunu Felix Uduokhai ile güçlendirmeye hazırlanıyor. 26 yaşındaki stoper, transfer görüşmeleri için bu akşam İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş yeni transferini İstanbul'a getiriyor

Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor ve kadrosunu Felix Uduokhai ile güçlendirmek üzere. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 26 yaşındaki stoperin bugün İstanbul'a geleceği duyuruldu.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai, kulübümüzle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a geliyor. Uduokhai’yi taşıyan uçak, bu akşam saat 22.50’de İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde olacaktır" ifadelerine yer verildi.

FELİX UDUOKHAİ'NİN KARİYERİ 

Futbol kariyerine Aue'nin altyapısında başlayan Felix Uduokhai, daha sonra 1860 Münih ve Wolfsburg formalarını giydi. 2019 yılında Augsburg'a kiralık olarak giden oyuncu, ertesi sezon bonservisiyle transfer oldu. 26 yaşındaki futbolcu, kariyeri boyunca forma giydiği 251 karşılaşmada 12 gol ve 1 asist kaydetti.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFERLERİ

Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, şu ana kadar Emirhan Topçu, Can Keleş, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Ciro Immobile ve Cher Ndour transferlerini duyurdu. Felix Uduokhai'nin de takıma katılması bekleniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Beşiktaş Felix Uduokhai