Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş'ta Aybaba'dan teknik direktör açıklaması: 'Kupa'yı çok net hedefliyorum'

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör, transfer ve kadro dışı oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Aybaba'dan teknik direktör açıklaması: 'Kupa'yı çok net hedefliyorum'

Beşiktaş Kulübü Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, bir basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Aybaba, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü hakkında ve transfer çalışmalarına dair konularda bilgi verirken, kulüp içindeki planlara dair önemli detayları paylaştı.

Aybaba'nın yaptığı açıklamaları şu şekilde:

HOCA ARAYIŞI

"Hoca adaylarımız var. Sergen Hoca da içinde. Teknik direktörler de düşünüyordur teklif yaptığımız. Maçları izliyorlardır elbette. Orada sıkıntılarımız var."

TRANSFER

"14 tane yabancı oyuncu şu anda mevcut elimizde. Transfer yapamıyoruz. Transfer sezonu da başlamadı. Bu oyuncularla ilgili ne yapabiliriz, bakacağız. Oyuncularımızı değerlerini bularak elden çıkarırsak yerlerine oyuncu alacağız."

ABOUBAKAR SÖZLERİ

"Bu konuda bir gelişme yok. Hiçbir arkadaşımız bize gelip 'Ben mutlu değilim, yapamıyorum, performansım düşük, katkım olmuyor, transfer görüşmesi yapabilirim' demedi. Hiç olmadı. Aboubakar her yerde konuşuyor, bir tek bize konuşmuyor."

İÇ TRANSFER

"Cenk Tosun ve Salih Uçan ile devre arasından sonra görüşeceğiz. İki kez kendim birebir görüştüm. Oyuncunun performansı çok önemli."

YUSUF SARI İDDALARI

"Yusuf Sarı... Beşiktaş kontratak oynamaz, büyük takımdır, futbol oynar, futbolu sahayı yönetir. O oyuncuyla ilgili sakın yanlış anlamayın. Böyle bir şey söylemek istemiyorum. Kaliteli ve iyi oyuncu."

KADRO DIŞI OLANLAR

"Kadro dışı nediri çalışmak lazım. Kadro dışı nedir? Kadroya girmeyen oyuncudur. Bu oyuncular kadroya girmiyor. Performanslarını yükseltmek için çalışma yapıyoruz."

TÜRKİYE KUPASI HEDEFİ

"Türkiye Kupası'nı çok net hedefliyorum. Özel prim sistemi planladım. En büyük hedefimiz o. İkinci hedef, UEFA'ya katılacak bir sıralama. Gelecek oyuncularla bunu yakalamamız lazım."

HOCA ADAYLARI

"Sergen Yalçın doğal aday. Şimdiye kadar görüşmedik. Yaparız ama... Antrenör adayları var, başka adaylar da var. Bir takım şeyleri doğru toparlamak lazım. Biz henüz başındayız."

TRANSFER BÜTÇESİ

"Paramız var. Bütçemizde 6 milyon gözükse bile, futbolu farklı yöneten kulüplerimiz var ülkemizde. Biz de onlardan öğreniriz nasıl oluyor, nasıl yapılıyor. Bu ülkede her şey yapılıyor arkadaşlar."

TAKIMSAL SORUNLAR

"Takımsal olarak sorunlarımız var. Bölge demeyelim de tümüyle ilgili sorun var. Bakıyoruz. Çalışıyoruz. Beşiktaş için çalışıyoruz. Elimizde mevcut oyuncu kadrosunu göstersem kaçarsınız hemen. Salı maç var, cuma maç var, salı maç var, cuma maç var. 13 kişiyiz."

GENÇ OYUNCULAR

"Altyapıyı, evlatlarımı çok severim. Bu nedenle kadro dışı kararları verildi. Zaten içerideler. Bir yerde değiller. Bunlar bizim oyuncularımız. Burada katkıları artarsa zaten bizim mukaveleli oyuncularımız."


Haber Kaynağı : 12punto

Samet Aybaba Beşiktaş