Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği sona eriyor: Samet Aybaba görüştükleri 2 ismi açıkladı

Rıza Çalımbay'la yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışı devam eden Beşiktaş'ta Genel Koordinatör Samet Aybaba 4 teknik direktörle görüşme halinde olduklarını belirterek, ikisinin ismini açıkladı.

Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği sona eriyor: Samet Aybaba görüştükleri 2 ismi açıkladı

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışı devam ediyor.

Sezona Şenol Güneş'le başlayan Siyah-Beyazlılar, Lugano mağlubiyeti sonrası takımın başına Burak Yılmaz'ı getirmişti. Yılmaz'dan sonra göreve getirilen Rıza Çalımbay'ın da macerası kısa sürdü.

SAMET AYBABA'DAN YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba altyapı ile A takımın harmanlanacağı güçlü bir kadro oluşturacaklarını ve teknik direktör arayışlarını da bu kritere göre sürdürdüklerini belirtti.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; taraftarların sakin olmasını isteyen Aybaba yurt dışında dört teknik adam ile görüşme halinde olduklarını ve bir ismi kısa sürede İstanbul’a getireceklerini belirtti.

Adaylar arasında yer alan Bruno Genesio ve Razvan Lucescu ile kulübün yapısını görüştüklerini ve sistemsel olarak düşüncelerini paylaştıklarını vurgulayan Samet Aybaba sözlerine şöyle devam etti: 

"Beşiktaş sezona yeni başlıyormuşçasına güçlü tempolu ve hırslı bir şekilde Kasımpaşa karşılaşmasına hazırlanmaktadır. Şu anda teknik direktörümüz Serdar Topraktepe ile oyuncularımız uyuştular. İki taraf birbirinin dilinden anlıyor. Bunu Hatayspor maçında gözlemledik. Beşiktaş taraftarları Kasımpaşa karşısında daha diri ve performansı yüksek bir takım izleyecekler."

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yaptığı açıklamadan sonra Milliyet Gazetesi'ne konuşarak Razvan Lucescu ile ilgili çıkan iddiaları yalanladı. Aybaba, Rumen teknik adamla herhangi bir görüşme yapılmadığını ve Lucescu'nun teknik direktör adayları arasında yer almadığını vurguladı.

Gündeme gelen iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Aybaba, Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini ancak Razvan Lucescu'nun bu kapsamda gündemlerinde olmadığını açıkladı. Samet Aybaba, Rumen teknik adamın babası Mircea Lucescu ile ise sadece fikir alışverişi yapıldığını belirtti.

Bu açıklamalar, Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarında Bruno Genesio ve diğer adaylarla devam ettiğini ve Lucescu'nun bu süreçte yer almadığını net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Beşiktaş taraftarları, kulübün gelecekteki teknik direktörünü merakla beklemeye devam ediyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Samet Aybaba