Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Can Uzun transferi gerçekleşiyor! Bonservis bedeli belli oldu

Nürnberg'in genç yıldızı Can Uzun, Bundesliga devi Eintracht Frankfurt'a transfer oluyor.

Can Uzun transferi  gerçekleşiyor! Bonservis bedeli belli oldu

Nürnberg forması giyen Can Uzun, yeni bir maceraya yelken açıyor. Bundesliga ekibi için sağlık kontrollerinden geçen Can Uzun'un bonservisiyle ilgili tahminde bulunuldu.

Nürnberg'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Can Uzun, geçtiğimiz günlerde milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandığını açıklamıştı. Adı transfer dedikodularına karışan ve Türk kulüplerine de yazılan Can Uzun'un yeni adresi şekilleniyor.

Bild'in haberine göre, Can Uzun, pazartesi günü Eintracht Frankfurt için sağlık kontrollerinden geçti. Milli futbolcunun bonservisinin ise yaklaşık 10 milyon euro olduğu haber detayında yer aldı. Genç futbolcu yeni sezondan itibaren Eintracht Frankfurt forması giyecek.

Can Uzun bu sezon Bundesliga 2'de çıktığı 22 maçta 13 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı. Nürnberg Sportif Direktörü Dieter Hecking geçtiğimiz gün Can Uzun'la ilgili yaptığı açıklamada, "Onu Nürnberg'te tutmak isteriz ama ne yazık ki futbol dünyası farklı. Onu isteyen kulüplerin olduğunu tahmin edebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Can Uzun Nürnberg Eintracht Frankfurt