Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dani Alves’le ilgili flaş gelişme: İntihar mı etti? Avukatı sessizliğini bozdu…

Tecavüz suçundan 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves’in hapiste intihar ettiği ve hayatını kaybettiği yönünde çıkan haberlerin ardından ünlü futbolcunun avukatları açıklama yaptı.

Dani Alves’le ilgili flaş gelişme: İntihar mı etti? Avukatı sessizliğini bozdu…

2022 yılında gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan ve 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan eski futbolcu Dani Alves’in cezaevinde intihar ettiği ve hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Gündeme oturan iddianın ardından Brezilyalı eski futbolcunun sözcüsü ve avukatları açıklama yaptı.

Söz konusu iddiaların yalanladığı açıklamada, “Bilgi, Rio de Janeiro'dan Paulo Albuquerque tarafından sosyal ağ X profilinde yayınlanmıştır. Hiçbir dayanağı ve doğruluk payı yoktur. Bu iddiayı ortaya atan sorumsuz kişiye dava açılmalı" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Daha önce Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque, sosyal paylaşım ağı X üzerinden Dani Alves'in intihar ederek öldüğünü iddia etmişti. 30 Aralık 2022’de yaşanan taciz olayının ardından 20 Ocak 2023’te İspanya’da gözaltına alınan Dani Alves, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

İFADESİNİ 3 KEZ DEĞİŞTİRMİŞTİ

İfadesini üç kez değiştiren 40 yaşındaki eski oyuncu Alves, son olarak "cinsel ilişkiyi kabul ederek, eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk ifadelerinde yalan söylediğini" itiraf etmişti.

Alves, bulunduğu Brains 1 Cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak'ta Brains 2 Cezaevi'ne nakledilmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

cinsel saldırı Dani Alves Hapis cezası intihar