Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Tekke ligdeki hedeflerini açıkladı

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke , Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Fatih Tekke, ligdeki hedeflerinin lige tutunmak olduğunu açıkladı.

Fatih Tekke ligdeki hedeflerini açıkladı

Süper Lig'in 29'uncu hafta maçında Sivasspor, sahasında ağırladığı Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke açıklamalar yaptı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Maç tüm hikayesiyle ön hazırlığında hazır olduğumuz durumlardan ibaretti. Farklı durumlarla karşılaştığımız bir an söyleyemem. Fakat özellikle top bizdeyken güvenli pas, yön değiştirerek oynamaya çalıştığımız organizasyonların özellikle maçın büyük bölümünde iyi olduğunu söyleyemem. Baskılarımızın hızının iyi olduğunu söyleyemem. İkinci yarı savunmada daha doğru işler yaptık diyebilirim. Genel hatlarıyla daha iyi oynamamız gereken, daha güvenli oynamamız gereken bir maçtı. Her şeye rağmen 3 puan bizim için çok değerli. Biraz nefes aldık diyebilirim" diye konuştu.

HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK 

Takımının hedefleri hakkında da bilgi veren Tekke, "Alanyaspor olarak tek hedefimiz ligde kalmak. İstersek 5. sırada olalım önemli değil. Ligde kalmak birinci hedef. Aynı ciddiyet ve konsantrasyonla matematiksel olarak bunu gerçekleştirdiğimiz zaman Alanyaspor'un önünün açık olduğunu geçen haftalarda da söyledim" dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Alanyaspor Fatih Tekke