Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Tekke: Oğuz Aydın milli takımda olmalı

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Alanya Oba Stadyumu'ndaki maçı Alanyaspor 3-1 kazanmayı başardı. Maç sonunda Alanyaspor Teknik direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke: Oğuz Aydın milli takımda olmalı

Süper Lig'in 28.haftasının kapanış mücadelesinde Alanyaspor, Trabzonspor'u 3-1 ile geçti.

Karşılaşmada Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 8 ve 38. dakikada Oğuz Aydın ile 73. dakikada Efecan Karaca attı. Trabzonspor'un tek golü 90+5'te Nicolas Pepe'ten geldi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke şunları kaydetti:

TRABZONSPOR ORGANİZASYON TAKIMI 

"Maçın başında Trabzonspor doğru yerleşen ritmik hale getiren bir takım demiştim. Kim ne derse desin ülkede 3 tane organizasyon oynayan takım varsa birisi Trabzonspor’dur. Çok iyi bir teknik adama sahipler. Kendisi çok zarif nazik bir insan. Kendisi bizim soyunma odamıza geldi. Bugün bizim tek şansımız hız ve birebirlerdi. 4-4-2 formasyonuyla ön alan baskısı yaptık ama rakip doğru yerleşti cevap veremedik. 3-4-3’e çevirdik. Bu riski almak durumundaydık. Skor yanıltmasın oyuncuların çok ciddi hızı ve etkinliği vardır. Alanyaspor olarak iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Kolay bir oyun değil. Enerjik oynamamız gereken bir oyundu. Çok iyi çalışıyoruz ve neticesinde güçlü bir takıma karşı galip geldik. Puanımız 33 en az 10 puan daha toplamamız gerekiyor. Hafta sonu çok bir maç daha oynayacağız. Zor şeyler başarıyor oyuncularım onlara teşekkür ediyorum.

OĞUZ AYDIN MİLLİ TAKIMDA OLMALI 

Fatih Tekke son olarak genç futbolcu Oğuz Aydın ile ilgili konuştu. Tekke, Oğuz ile ilgili bugün cümleleri kurmam lazım. Potansiyelli oyuncu A milli takıma aday olacak bir potansiyelli. Bana bir sözü var. Ülke futboluna katkı yapacak. Yusuf da öyle bir oyuncu. Çok tempolu oynamak zorundaydık, yakalanabiliyorsunuz. Adaleniz yakalanıyor yoruluyorsunuz. Oyuncular yaptılar. Fiziksel iyi görmediğimiz Ahmet bugün çok iyi oynadı. Trabzonsporumuza da başarılar diliyorum. Hedeflerine ulaşacaklarına inanıyorum"şeklinde konuştu. 



Haber Kaynağı : 12punto

Alanyaspor Fatih Tekke Oğuz Aydın