Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti: İsmail Kartal Fred'i neden çıkardığını açıkladı

Olympiakos karşısında Fred'i oyundan alan ve taraftarların tepkisini çeken Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, değişikliğin nedenini anlattı. Kartal, "Fred uzun dönem sakattı. Onu korumak istedik" dedi.

Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti: İsmail Kartal Fred'i neden çıkardığını açıkladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalde elendi. Mücadele sonrasında Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal; "Fred değişikliğinde mesela Fred uzun dönem sakattı. Onu korumak istedik. Daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik." dedi.

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Olympiakos ile karşılaştı. İlk maçta Yunan ekibine 3-2 mağlup olan temsilcimiz İrfan Can Kahveci'nin ilk yarıda attığı gole maçı 1-0 galip tamamladı.

Uzatmalarda da sonuç değişmeyince maç penaltılara gitti. Livakovic 2 penaltı kurtarırken, Fenerbahçe'de Tadic, Cengiz ve Bonucci penaltı atışlarını gole çeviremeyince temsilcimizin Avrupa macerası sona erdi.

Mücadele sonrasında Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal açıklamasında; "Muhteşem taraftarımızın önünde maça çok iyi başladık. İstediğimiz golü bulduk. 1-2 tane net pozisyonu değerlendiremedik. İkinci yarının da büyük bölümü oyun üstünlüğü lehimize devam etti. Neticede 2. golü bulamadık. Uzatmalara gidince mecburi değişiklikler yaptık. Penaltılarla kaybetmek tabii ki bizim adımıza üzücü oldu. Bu mücadeleden dolayı takımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum. Biz bugün turu geçmeyi hak etmiştik; sadece ikinci golü bulamadık." dedi.

İSMAİL KARTAL, FRED DEĞİŞİKLİĞİNİ ANLATTI

Fenerbahçe teknik direktörü sözlerinin devamında; "Szymanski'ye kramp girdi, Becao'nun sakatlığı oldu. Fred değişikliğinde mesela Fred uzun dönem sakattı. Onu korumak istedik. Daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik. Tadic, Cengiz, Bonucci bunlar hep kaliteli oyuncular. Maalesef penaltılarda kaçırdılar." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Fred İsmail Kartal