Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe, Rade Krunic transferini bitirdi! 'Kendisine bol şans diliyoruz'

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın uzun süredir istediği Rade Krunic transferini tamamladı. Bosna Hersekli orta saha oyuncusu, 6 aylık sözleşmeyle Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Fenerbahçe, Rade Krunic transferini bitirdi! 'Kendisine bol şans diliyoruz'

Fenerbahçe, uzun süredir transfer etmek istediği Rade Krunic'i kadrosuna kattı.

Milan CEO'su Giorgio Furlani, transferin tamamlandığını ve Krunic'in Fenerbahçe'de başarılı olması temennisinde bulundu. Transfer haberi, Milan'ın İtalya Kupası'nda Atalanta'ya elenmesinin ardından geldi.

Giorgio Furlani, Sky Sports'a yaptığı açıklamada, "Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transfer süreci olumlu bir şekilde tamamlandı. Kendisine bol şans diliyoruz ve umarım Fenerbahçe'de başarılı işlere imza atar" dedi.

Fenerbahçe, aynı dönemde Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci ile de anlaşma sağlamıştı. Bonucci'nin İstanbul'a gelerek Konyaspor maçını tribünden izlediği belirtildi. Sözleşme detaylarına göre, Fenerbahçe'nin Bonucci ile 6 aylık anlaşma yaptığı ve oyuncunun bu sürede 1.3 milyon euro kazanacağı ifade edildi.

Rade Krunic'in Fenerbahçe'deki maaşının ise 2 milyon 500 bin euro civarında olduğu kaydedildi. Transfer sürecinde Edin Dzeko'nun ikna sürecinin etkili olduğu belirtilirken, 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 8 milyon 500 bin euro olduğu bilgisi verildi.



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Edin Dzeko Leonardo Bonucci Krunic