Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'de futbolculardan İsmail Kartal resti!

Sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Takımdaki bazı yıldız isimlerin, İsmail Kartal'la devam edilmesi durumunda ayrılacaklarını ilettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de futbolculardan İsmail Kartal resti!

Şampiyonluk hasretini dindiremeyen Fenerbahçe, sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamladı.

Kupasız kapatılan sezon Sarı-Lacivertli taraftarları hüsrana uğratırken, teknik direktör İsmail Kartal'ın takımdaki geleceği de belirsizliğini koruyor.

Başkan Ali Koç ile İsmail Kartal’ın önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı, burada yeni sezon planlaması ve Kartal’ın hazırladığı raporun konuşulacağı öğrenildi.

Koç’un, Kartal’la devam etmek istediği ancak farklı nedenlerle bunun pek de mümkün gözükmediği belirtiliyor.

BRANCO DA 'YENİ HOCA' DEDİ

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe’de yıldızların özellikle de yabancı futbolcuların İsmail Kartal ile devam edilmesi halinde takımdan ayrılacaklarını, yönetime bildirdiği ifade ediliyor. Bunun yanında mevcut Sportif Direktör Mario Branco’nun da yeni bir teknik adamla sezona başlanmasının daha doğru bir karar olduğunu Ali Koç’a ilettiği kaydediliyor. Son anda bir değişiklik olmazsa Koç’un bir plaketle Kartal’ı onurlandırıp veda edeceği konuşuluyor.

'YAPTIKLARIM ORTADA'

İsmail Kartal, İstanbulspor maçı sonrası Fenerbahçe’deki geleceğiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Benim ve Fenerbahçe için hayırlısı ne ise o olur. Her geldiğimde iyi futbol oynattım, rekor puan aldım, istatistikleri paramparça ettik. Keşke şampiyon olabilseydik ama maalesef geçen sene Jesus'un da dediği gibi maalesef bazı şeyleri aşamıyoruz burada. Şampiyon olamadığımız için çok üzgünüm tabi. Kulüpte kalmayla gitmeyle ilgili kafamda bir matematik yok. Başkanımız ve yönetimimiz bunları değerlendirecektir. Şampiyon olamadığımız için taraftarlarımızdan çok özür diliyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Fenerbahçe İsmail Kartal Mario Branco