Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopma sebebi belli oldu!

Süper Lig'in 35.haftasında deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk ihtimalini mucizelere bıraktı. Sarı lacivertli ekibin şampiyonluk yarışından uzaklaşmasının sebebi ise ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopma sebebi belli oldu!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligin bitimine 3 hafta kala Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer aldı. 

Lige 10 maçlık galibiyet serisi ile başlayan fakat daha sonrasında ivme kaybeden Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında geride kalmasının asıl sebebi ortaya çıktı.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, Konyaspor-Fenerbahçe maçının ardından katıldığı yayında teknik direktör İsmail Kartal ve takımdaki futbolcular arasındaki ilişkiye değindi. Sabuncuoğlu, İsmail Kartal'ın oyunculara rest çektiğini iddia etti. 

OYUNCULARA REST ÇEKTİĞİ GÜN 

 Yağız Sabuncuoğlu; ''İsmail Kartal, belli bir noktaya gelene kadar Tadic, Fred ve Dzeko'ya fikirlerini soruyordu. Daha sonra iş, oyuncularla tersleşmeye döndü. Oyunculara rest çektiği gün, Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti. Oyuncular, hoca ile bütün bağlarını kopardılar. Bonucci, kadroda olmadığını öğrenince gürültü çıkardı'' şeklinde konuştu.

Programın yorumcularından eski futbolcu Serhat Akın ise Fenerbahçe'nin stoperi Leonardo Bonucci'nin çıkan tartışmada kapıları tekmelediğini iddia etti. 

İSMAİL KARTAL NE DEDİ?

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ise 0-0 berabere kaldıkları Konyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Aslında maça çok da iyi başlamadık ama yine de ilk devre 2-3 pozisyon bulduk. İkinci yarı golü atıp maçı kazanmayı hedefliyorduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar elinden gelen her şeyi yaptı. Sorumluluk bana ait. 7-8 tane çok net pozisyonlara girdik. Bunu beklemiyorduk. Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Ümit ile ilgili bir şey diyemem son maça kadar elimizden geleni yaptık" ifadelerini kullanmıştı. 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Konyaspor İsmail Kartal Fred Leonardo Bonucci Dusan Tadic