Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Feyyaz Uçar, PFDK'ye sevk edildi

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın 2-1 mağlup olduğu Sivasspor maçının ardından hakemlere yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle Beşiktaş Kulübü yöneticisi Feyyaz Uçar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Feyyaz Uçar, PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş Kulübü yöneticisi Feyyaz Uçar'ın "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları" sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini duyurdu.

TFF Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 7 kulübü, 23. hafta maçlarında meydana gelen çeşitli ihlaller nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

Yapılan açıklamaya göre, Hukuk Müşavirliği, Yukatel Adana Demirspor, TÜMOSAN Konyaspor, EMS Yapı Sivasspor, Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Yılport Samsunspor ve Trabzonspor'u disipline sevk etti.

Beşiktaş Kulübü yöneticisi Feyyaz Uçar ve Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" maddesi nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise "talimatlara aykırı hareketi", "hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti" maddeleri dolayısıyla disipline gönderildi.

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle kurula sevk edilen isimler arasında yer aldı.

Trabzonspor'un antrenörleri Egemen Korkmaz, Mustafa Sarp ve Haluk Güngör de talimatlara aykırı hareketlerinden dolayı disipline sevk edildi.

Mondihome Kayserispor görevlisi Muammer Kaya'nın da sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı PFDK'ye sevk edilmesi kararlaştırıldı.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Feyyaz Uçar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Türkiye Futbol Federasyonu