Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Formula 1 takipçilerine sevindirici haber Bakan Ersoy'dan geldi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm verileriyle değerlendirme yaptı. Ersoy, tarihteki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirinin elde edildiğini belirtti ve Formula 1 yarışlarına da değindi.

Formula 1 takipçilerine sevindirici haber Bakan Ersoy'dan geldi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  turizm verileriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik. Yılsonu hedefi olan 60 milyon ziyaretçi hedefine uyumlu şekilde ilerliyoruz" dedi.

OTELE İNCELEME BAŞLATILDI

Antalya'da milliyet farkı adı altında ücret tahsil eden otele inceleme başlatıldığını belirten Bakan Ersoy, farkın misafire iade edildiğini ve otele 54 bin lira ceza kesildiğini söyledi.

GERİ Mİ DÖNÜYOR?

İstanbul F1 Sahası'nın Bakanlığa bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait olduğunu belirten Ersoy, şu ifadeleri kullandı:

"Orada bir ihale süreci gerçekleşti nisan ayı içerisinde. İhale başarıyla tamamlandı. Şimdi ikinci aşamaya geçtik. Mayısın ilk haftası içerisinde yer teslimleri yapılacak. Yani mevcut kiracının, mevcut içerde bulunan kiracının yeri boşaltması ve ihaleyi kazanan yeni kiracıya devretmesi var. Sonrasında da hızlı bir şekilde 2026 itibarıyla Formula 1 yarışlarının İstanbul'a, Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili kontratlama süreci başlayacak. Burada planlandığı şekilde süreç devam ediyor"



Haber Kaynağı : 12punto

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Formula 1